Avatar
Swan9arrow

0 Following 0 Followers
1
Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe.
1
Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.
1
In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins.
1
Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe.
1
De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
1
Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe.
1
Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.
1
U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.