Avatar
Swan9arrow

0 Following 0 Followers
1
De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Dan beheert u de volledige website en kunt u op alle dochterpagina’s toevoegen wat u wilt. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze
1
Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.
1
Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten.
1
Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.
1
Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins.
1
Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Om onderscheidend te zijn kunt u plaatjes en teksten op uw startpagina plaatsen.
1
Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve t
1
In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen.